<body>
maandag 23 maart 2009

Netwerken in de BVE wereld

Mijn netwerken in BVE-land dateren van halverwege de jaren 90. Het begon allemaal toen ik als 26 jarige de kar mochten trekken voor Nieuwe Buren. Wel 20 ROC's hadden we bij Malmberg aan ons weten te binden. Allemaal heb ik ze bezocht: Alkmaar, Groningen, Terneuzen, Rotterdam, Utrecht, Alphen aan de Rijn... In de laatste twee plaatsen ontmoette ik Conny de Vries en Marjan van Schie. Twee speciale mensen uit mijn netwerk, omdat we meer hadden dan een klant-leverancier relatie. Ze lopen straks ook rond op de conferentie. We gaan elkaar zien. En de eerste mailtjes zijn al verstuurd. Kom jij ook?

Vanaf 2001 tot 2006 ben ik het BVE-veld wat uit het oog verloren. Om terug te komen aan de andere kant van het netwerk. Zelf werken bij een ROC: ROC de Leijgraaf. Daar kwam ik weer mensen uit mijn netwerk tegen. Mensen die eerst klant waren, zijn nu collega.  En een van de eerste mensen die ik zag op mijn eerste werkdag was een oud-collega. Toeval of bestaat dat niet in je netwerk?

In de tussenliggende periode heb ik nog 2 jaar gewerkt bij een zuster van Nijgh Versluijs. Laten die nu de borrel aanbieden op deze conferentie... Daar worden vast een heleboel nieuwe contacten gelegd. Ik ga van mijn netwerk genieten de komende dagen.  Jij ook....?

Een reactie posten

<< Startpagina


vraag info over deze reis
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing items in a set called Netwerken. Make your own badge here.