<body>
maandag 2 maart 2009

Bijdragen van Het Platform Beroepsonderwijs


Brainstorm mee met Het Platform Beroepsonderwijs
Op 25 maart om 16.45u. nodigt Het Platform Beroepsonderwijs alle congresgangers uit om mee te denken over een nieuwe regeling innovatiearrangement. De oude loopt af in 2009 en een nieuwe is in de maak. Een mooie aanleiding om na te denken over mogelijke verbeteringen. We willen, samen met u, met name nadenken over de vraag hoe docenten - degenen die projecten daadwerkelijk vormgeven - beter kunnen betrekken bij de innovatieprojecten.
Wilt u bijdragen aan een verbeterde regeling innovatiearrangement, kom dan woensdag om 16.45u. naar Boston 15.


Wijziging bijdrage Het Platform Beroepsonderwijs
Het Platform Beroepsonderwijs heeft haar bijdrage voor 26 maart gewijzigd. In plaats van de ‘Coalitie voor Innovatie’ vindt een workshop over ‘Effectief innoveren’ plaats.
In het HPBO-Innovatiearrangement ‘Effectief Innoveren’ werken 15 mbo-teams in de Techniek/ICT en Zorg/Welzijn, hun partners in het VMBO en bedrijfsleven/instellingen met sturingsmateriaal voor het leerproces van deelnemers in het kader van competentiegericht onderwijs. Het materiaal vraagt een andere manier van werken van docenten en in hun zoektocht naar een andere aanpak, worden zij ondersteund en begeleid door de Stichting Consortium Beroepsonderwijs en het Expertisecentrum beroepsonderwijs. Doel is om al werkend te onderzoeken of de interventies die in het innovatieproces gedaan worden ook de gewenste effecten hebben en zo nee, hoe ze de gewenste effecten dan wel kunnen bereiken.
In deze workshop laten we u aan de hand van het onderzoeksmodel van het project zien hoe de betrokken teams nu, in de beginfase van dit project, proberen grip te krijgen op hun innovatieprocessen en tot welke interventies dit op team- en projectniveau leidt. Wat zijn kansen op succes en waar kan het misgaan?
We dagen u uit uw eigen innovatieproces hieraan te spiegelen.
Plaats: Boston 15. Donderdag 26 maart, 8.45u-9.45u.

Een reactie posten

<< Startpagina


vraag info over deze reis
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing items in a set called Netwerken. Make your own badge here.